BadTrip

Κυριακή 24/7
Κέντρο Χορού Ακροποδητί
Ώρα: 21:30

Ιδέα & διεύθυνση: Εύα Γεωργιτσοπούλου
Δραματουργία: Αγγελική Γούβη
Χορογραφία: Εύα Γεωργιτσοπούλου σε συνεργασία με τη Λαμπρινή Γκόλια & την Αγγελική Γούβη
Χορευτές: Εύα Γεωργιτσοπούλου, Λαμπρινή Γκόλια, Αγγελική Γούβη
Μουσική σύνθεση: κινικ_αλ
Χώρα δημιουργίας: Γερμανία, Βερολίνο
Διάρκεια: 12 λεπτά

Ένας μικρόκοσμος, όπου το «είναι» συνυπάρχει με το «φαίνεσθαι», όπου το «φαίνεσθαι» ξεγελάει το «είναι». Το υπονοούμενο της εικόνας γίνεται η αρχή του BadTrip, μιας σύνθεσης εικόνων βασισμένων στην καλλιέργεια της ψευδαίσθησης. Μπορεί και να είναι μια «φούσκα». Η αλήθεια του BadTrip γεννιέται ή αμφισβητείται μέσα από τον καθένα μας και ως έργο, υπάρχει και εξελίσσεται μέσα στην αλήθεια μιας ψευδαίσθησης.


Λαμπρινή Γκόλια

Η Λαμπρινή Γκόλια γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1992. Μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου και έκανε τα πρώτα μαθήματα χορού. Επέστρεψε στην Ελλάδα και συνέχισε να χορεύει, με εξειδίκευση στο Κλασικό Μπαλέτο. Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα χορού με την Vanessa Roimpa. Η ανάγκη της για εξέλιξη ενισχύθηκε από τη μουσική, τη φύση και τη ζωγραφική. Σπούδασε διαφορετικά είδη χορού όπως το σύστημα Graham, Κλασικό Μπαλέτο και Σύγχρονο χορό από αξιόλογους καλλιτέχνες ανά τον κόσμο. Διδάχθηκε περαιτέρω Hip-Hop, Latin, Tango, Capoeira, Yoga και Pilates.
Στην ηλικία των 18 φοίτησε στην Εθνική Όπερα Μπαλέτου της Ελλάδας. Συνέχισε τη φοίτησή της στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα το 2014. Έχει πιστοποιηθεί από μεγάλους δασκάλους όπως οι Ερμής Μαλκότσης, Νίκος Καλογεράκης, Λίντα Καπετανέα, Χριστίνα Γκουζέλη και Paul Blackman οι οποίοι την ενέπνευσαν και τη δίδαξαν. Στα μεσοδιαστήματα εκπαιδευόταν στους «Μοντέρνους Καιρούς», όπου βοηθήθηκε να αναπτύξει τις υποκριτικές της ικανότητες και ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής με τον Gagik Altunian.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Hellenic Dance company, Krama Dance Company και έχει συμμετάσχει σε ανεξάρτητα καλλιτεχνικά πρότζεκτ. Στα 23 της χρόνια συνεργάστηκε και μοιράστηκε τη σκηνή με τον ιδρυτή της τεχνικής flying low, David Zambrano. Περαιτέρω, έχει επιλεγεί από το Deltebre Danza Festival να παρουσιάσει το έργο της "Camouflage", ένα ντουέτο-συνεργασία με τον Narendra Patil. Ως δασκάλα έχει δουλέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, σε επαγγελματικές σχολές χορού, στούντιο και σε ομάδες χορού.

Εύα Γεωργιτσοπούλου

Η Εύα Γεωργιτσοπούλου γεννήθηκε στην Ελλάδα και αποφοίτησε με άριστα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2013, ενώ ταυτόχρονα φοιτούσε στο ΔΠΘ στο τμήμα Νομικής . Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνεργάστηκε με τον Κωσταντίνο Ρήγο/ Oκtana Dance Thetre και τη Hellenic Dance Company σε δημιουργίες των Pascal Rioult, Anton Lachky κ.α. Συνέχισε τις σπουδές της στο DanceWorkshop Gaaton στο Ισραήλ όπου εκπαιδεύτηκε στην τεχνική GAGA του Ohad Naharin και συνεργάστηκε με τους Noa Zuk και Shlomi Bittom. Στη συνέχεια έλαβε υποτροφία από το Rami Beer, διευθυντή της ομάδας Kibbutz Contemporary Dance Company και ολοκλήρωσε πέντε μήνες εκπαίδευση με την ομάδα ενώ ταυτόχρονα συνεργάστηκε με την ομάδα ως apprentice το 2014. Από το 2015, η Εύα διαμένει στο Βερολίνο κι συνεργάζεται ως free-lance dancer με καλλιτέχνες διαφορετικών πεδίων όπως τη χορογράφο Sonia Rodriguez, την ομάδα INSIDE THE BODY performing arts,τη film maker Jay Choi κ.α. Ταυτόχρονα διδάσκει και χορογραφεί δικές της δημιουργίες. Η πρώτη της δημιουργία με τίτλο BadTrip παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Video Dance Project 2016 και η δημιουργία της με τίτλο DOM.US, μια συνεργασία με την ισραηλινή Noam Eidelman Shatil σε Ελλάδα και Γερμανία.

Αγγελική Γούβη

H Αγγελική Γούβη γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε χορό στη Δημοτική Σχολή Χορού Λάρισας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Το 2013 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στον Σύγχρονο Χορό από το Πανεπιστήμιο του Κεντ - London Contemporary Dance School, ως Υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών). Ζει στο Βερολίνο και εργάζεται ως χορεύτρια και καθηγήτρια χορού όπου συνεργάζεται με την ομάδα χορού Sasha Waltz & Guests και την Κρατική Όπερα του Βερολίνου. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Χοροθέατρο Οκτάνα, την Κρατική Όπερα του Ανόβερου αλλά και με μεμονωμένους χορογράφους των οποίων οι δουλειές έχουν παρουσιαστεί σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αγγλία και Ελλάδα.

 


Εισιτήριο:

7€ Κανονικό
5€ Συμμετέχοντες των Εργαστηρίων / Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ ΑμεΑ