Trajectory: A Tragedy of a Victory

Τρίτη 12/7
Κέντρο Χορού Ακροποδητί
Ώρα: 21:30

"Αυτή είναι μια θλίψη αδιαχώριστη από κάθε θνητό βίο, μια θλίψη όμως που δε γινεται ποτέ πραγματικότητα πάρα εξυπηρετεί μόνο την άφθαρτη χαρά της υπέρβασής της. Εξού κι ο πέπλος της βαρυθυμίας που απλώνεται σε ολόκληρη τη φύση, η βαθειά, η ακατάλυτη μελαγχολία κάθε ζωής."

Schelling, Περί της ουσίας της ανθρώπινης ελευθερίας (1809)

Λίγα λόγια για το έργο

Ποια είναι τα υλικά πάνω στα οποία συνίσταται η σκέψη; Μπορώ να ορίσω και να σωματοποιήσω τη σκέψη μου (embodying the thought); Κι αν ναι, μπορώ τελικά να τη χορέψω; O George Steiner στο δοκίμιό του "Δέκα (πιθανοί) λόγοι για τη μελαγχολία της σκέψης" παίρνει ως αξίωμα τον ισχυρισμό του Schelling ότι το σκέπτεσθαι εστί μελαγχολείν και το αποδεικνύει παραθέτοντας δέκα παράδοξα της ανθρώπινης σκέψης που οδηγούν στη μελαγχολία. Με αφορμή αυτό το δοκίμιο λοιπόν, η ομάδα επιχειρεί να ερευνήσει κινητικά τη λειτουργία της σκέψης και να παρουσιάσει το κωμικοτραγικό του ανθρώπινου νου. Κάτι τόσο εξαιρετικό αλλά και τόσο αδύναμο ταυτόχρονα.

Πρόκειται για ένα ντουέτο το οποίο αποτελεί ένα σύστημα που λειτουργεί ως όλον, δε χωρίζεται ποτέ και έχει μια αέναη, κυκλική και σπειροειδή κίνηση, πάντα με την ίδια φορά. Πάνω σε αυτή την κινητική βάση της τροχιάς που διαγράφει ένα σώμα στο χώρο και στο χρόνο (trajectory), στήνεται το κομμάτι ,το οποίο υπάγεται ξεκάθαρα στους νόμους της φυγόκεντρου και της κεντρομόλου.

Θέτουμε ως αφετηρία το απλό περπάτημα παραπέμποντας στο αυτονόητο της σκέψης και σταδιακά, ενώ γίνεται περίπλοκο, ξεδιπλώνονται όλα τα παράδοξα και οι αντιφάσεις που οδηγούν στη μελαγχολία της σκέψης. Αντιλαμβανόμαστε το νου μας, ως ένα μικρόκοσμο όπου κάνοντας ζουμ σε αυτόν βλέπουμε δύο μικρά ανθρωπάκια εν ώρα εργασίας. Ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και μετατρέπεται από ένα σύστημα σκέψης σε ένα σύστημα δύο ανθρώπων που βρίσκονται σε μια κατάσταση αγωνίας κι ενθουσιασμού. Κι έτσι το διανοητικό γίνεται συναισθηματικό και ανθρώπινο, υπενθυμίζοντας πως ό,τι γυρνάει μες στο κεφάλι μας είμαστε εμείς.

Το Trajectory: Α tragedy of a victory ερευνά τη λειτουργία της σκέψης γενικά και επί μέρους τις πεποιθήσεις, τον καταναγκασμό της σκέψης , τις παρεμβολές σ 'αυτήν, τα κλισέ που επιφέρει, τους συνειρμούς κι εν τέλει διερωτάται με τη σειρά του αν όντως το σκέπτεσθαι εστί μελαγχολείν. Αν η σκέψη φυλακίζει ή απελευθερώνει.

 

Το θεωρητικό υπόβαθρο

Η τραγωδία μιας νίκης

Τα όρια της γλώσσας μου είναι και τα όρια του κόσμου μου λέει ο Wittgenstein και ο Steiner το πάει παρακάτω λέγοντας ότι τα όρια της σκέψης μου είναι τα όρια του κόσμου μου. Η γλώσσα μιλάει για αυτά που γνωρίζει αλλά προσπαθεί μονίμως να επιβληθεί στη σκέψη και δεν τα καταφέρνει. Η σκέψη μου είναι αυτό που παρεμβάλλεται ανάμεσα σε μένα και στον κόσμο. Είναι αυτό που με ορίζει. Τι είμαι εγώ; Ένα ον που σκέφτεται. Το cogito ergo sum του Descartes είναι μια απέραντη ταυτολογία. Για να αντιληφθώ την ύπαρξη αναφέρομαι στη σκέψη και αντίστροφα. Για να αντιληφθώ την κίνηση αναφέρομαι στην ίδια την κίνηση. Διαλύω την κίνηση στα εξ΄ ων συνετέθη και απολαμβάνω την αυτοαναφορικότητα.

Που έγκειται λοιπόν η τραγωδία; Στο κομμάτι της συνειδητοποίησης. Εγώ που σκέφτομαι δεν είμαι τίποτα άλλο παρά ένα σκεπτόμενο καλάμι, για να δανειστούμε τον ορισμό του Pascal, που ο άνεμος το πηγαίνει όπου θέλει. Ο νους μου είναι μεγαλειώδης. Έχει απέραντες δυνατότητες. Αυτή η νίκη όμως είναι σπαρακτική. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι, όσο κι αν το θέλω, κατακλύζομαι από εμμονές, στρεβλωμένες πεποιθήσεις, γλωσσικούς περιορισμούς, είμαι ανίκανος να πράξω όλα αυτά που σκέφτομαι, είμαι ανήμπορος να συντηρήσω τη μνήμη μου, είμαι έρμαιο της σκέψης μου.

Σκέφτομαι άρα μελαγχολώ λοιπόν; Ναι, αλλά αυτή η γνώση είναι η νίκη μου.

Το Trajectory: A Tragedy of a Victory παρουσιάστηκε 1η φορά το Μάιο του 2016 στο Σύγχρονο θέατρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Arc For Dance 2016 | Νέοι Χορογράφοι.


Σύλληψη / Χορογραφία: Μαργαρίτα Τρίκκα
Ερμηνεία: Κάντυ Καρρά, Χαρά Κότσαλη

Δραματουργική επεξεργασία: Δήμητρα Μητροπούλου
Μουσική σύνθεση: Sancho 003 (Φώτης Σιώτας/ Κώστας Παντέλης)
Κοστούμια / σκηνικός χώρος: Άρτεμις Φλέσσα
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Βίντεο/φωτογραφίες: Μάνος Αρβανιτάκης
Σχεδιασμός προωθητικού υλικού: Αλέξανδρος Γεωργακόπουλος

Τρέιλερhttps://vimeo.com/164112712
Διάρκεια: 22 λεπτά


Μαργαρίτα Τρίκκα

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "Ραλλού Μάνου" και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας σεμινάρια πάνω σε τεχνικές σύγχρονου χορού, physical theatre, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας σε Ελλάδα, Άμστερνταμ, Βιέννη και Λονδίνο με σπουδαίους δασκάλους όπως: DV8, David Zambrano, Frey Faust, Iniaki Aspillaga, Kitt Johnson, Εmio Greco, Martin Kilvadi, A.Harwood, E. Μαλκότση, Α. Φωνιαδάκη, Α. Παπαδαμάκη, Λ.Καπετανέα & J.Frucek, Σοφία Πάσχου, Γ. Μαυραγάνη κ.ά. Επίσης, έχει παρακολουθήσει το 3ετές εργαστήριο υποκριτικής – αυτοσχεδιασμού της Ελένης Σκότη (ομάδα ΝΑΜΑ, θέατρο Επί Κολωνώ). Ως χορεύτρια – performer – ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους: Bread and Puppet, το Athens Videodance Festival 2015 (promenade), την Όλγα Σπυράκη- SOYUZ ("Beauty and the Beast - solo"/ Ι.Μ.Κακογιάννη/ Beton7 και "Παιχνίδι της Σφαγής"), τους Ha! Physical Theatre Ensamble, την Αποστολία Παπαδαμάκη, την Πατρίσια Απέργη (Αερίτες), την Άρτεμις Λαμπίρη ("Ανάμεσα" / MIR festival 2012 - Δημήτρια 2013), το Kinitiras Studio, την Αντιγόνη Γύρα, την ομάδα Yelp και τη Μαριέλα Νέστορα (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών), την Trout Physical Theater - θέατρο Χυτήριο, τον Eamonn Farrel - θέατρο Χώρα, τη Χριστίνα Χριστοφή («Κέλυφος» του Α. Φλουράκη /Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104), την ομάδα χορού Περιηγητές ("Εντολές μ.Χ" - International Experimental Theatre Festival of Alexandria), τη Φρόσσω Κορρού και το Γρηγόρη Χατζάκη / Μουσείο Μπενάκη, τη Maxine Hepner, την ομάδα Με Λίγα Λόγια - Χάρις Ανταχοπούλου (Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού 2003 - Μέγαρο Μουσικής), κ.α.

Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί με ομάδες και σκηνοθέτες όπως: τον Ανδρέα Φλουράκη - Μήδειας Μπούργκα, θέατρο Επί Κολωνώ, τον Κώστα Παπακωνσταντίνου - Μαζώχτρα, Χαλασοχώρηδες και Ρωμαϊκό Λουτρό, Μικρό Γκλόρια, Αλκμήνη, Altera Pars, Σημείο, Bob festival 2012 (bios), το Μιχάλη Κοιλάκο - Ανεπίδεκτη Διόρθωσης και Ο άνθρωπος που φύτευε δέντρα, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων και "Χίλιες και μία σελίδες", Βιβλιοθήκη Μεγάρου Μουσικής.το Δημήτρη Μπογδάνο – παιδική παράσταση "Τελεία", Skrow theater, τη Ha! physical theater Ensamble - Αστραξίδι και Σούπερ Γλυκός Περγαμόντος, Χώρα, Rubbithole και Βιos (1ο βραβείο στο Bob festival 2011), τη Χριστίνα Χριστοφή - Κέλυφος, Κεντρο Λόγου 104 και το Θέατρο Χαλκίδας, χορογραφώντας τον χορό της «Ιφιγένειας εν Αυλίδι», Αισχύλεια 2012 / Ελευσίνα.

Εδώ και 10 χρόνια διδάσκει σύγχρονο χορό, κίνηση και αυτοσχεδιασμό σε studios, κοινωνικούς χώρους, ιδρύματα, σχολές χορού και δραματικές σχολές, με έμφαση - και ιδιαίτερο ενδιαφέρον - στους ενήλικες αρχάριους.


Χαρά Κότσαλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επαγγελματικού Τμήματος Drums του Μοdern Music School.

Ως performer έχει συνεργαστεί με τους Αερίτες/Πατρίσια Απέργη, Μέντη Μέγα, Ίρις Καραγιάν, Θωμά Μοσχόπουλο, Άντζελα Μπρούσκου, Αποστολία Παπαδαμάκη, Eamonn Farrell, Χορευτές, Ελληνικό Χορόδραμα κ.α, δίνοντας παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (Φεστιβάλ Καλαμάτας, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου , Festival Hivernales Avignon, Euro-scene Λειψία, LEV festival Ισπανία,Ibero-American Theatre Festival Κολομβία,Resolutions Dance Festival Λονδίνο, Aerowaves Spring Forward- Λιουμπλιάνα- Φρανκφούρτη- Δυρράχιο- Τύραννα,Οhrid Summer Festival, Teatri di Vita/ Μπολόνια ,IETM Festival Αθήνας, κ.α. ). Βραβεύτηκε με το Βραβείο Jamila Jerbakova στην Πράγα για την ερμηνεία της στο σόλο Legacy (Ίριδας Καραγιάν).

Έχει επιμεληθεί την κίνηση θεατρικών παραστάσεων (Θ. Παπακωνσταντίνου, Ε.Φεζολάρι, Γ. Οικονόμου, Ε.Ευθυμίου, Β. Τρουφάκου, Κοντόπουλου, κ.α.) Έχει εργασθεί ως βοηθός χορογράφου στην οπερέτα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στην ομάδα χορού Αερίτες. Διδάσκει χορό και αυτοσχεδιασμό σε σχολές χορού, στούντιο, θεατρικές ομάδες και ειδικά ιδρύματα (γυναικείες φυλακές, σχολείο μεταναστών, κ.α), ενώ με την ομάδα Αερίτες χορογραφεί και διδάσκει τμήμα χορού με ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών).


Κάντυ Καρρά

Η Κάντυ Καρρά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι αριστούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2011) και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκη Κονταξάκη» (2009). Έχει παρακολουθήσει πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάνω στον σύγχρονο χορό, τη δημιουργική έκφραση, τα ακροβατικά, τον αυτοσχεδιασμό, το contact improvisation και την performance.

Σαν performer τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει συνεργαστεί με χορογράφους και ομάδες χορού και χοροθεάτρου όπως ΜΑΝ της Άρτεμις Λαμπίρη, Χ-it του Φώτη Νικολάου, ΟΚΤΑΝΑ του Κωνσταντίνου Ρήγου, ΧΟΡΕΥΤΕΣ - Αλίκη Καζούρη και Μαρία Ανθυμίδου-, Μαρία Τζήκα, Αντιγόνη Γύρα, Ειρήνη Κυρμιζάκη, Α-ΚΙΝ, Αθανασία Κενελλοπούπου κ.α. και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Essen (Γερμανία) και Νέα Υόρκη, όπως Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, MIR Festival, Athens Video Dance Project (Σχολή Καλών Τεχνών), Arc for Dance, Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Δημήτρεια, Διεθνές Φεστιβάλ Κυπρίων, Folkwang Physical Theater Festival, Battery Dance Festival κ.α. Συμμετείχε, επίσης, στις δράσεις DDD (αυτοσχεδιασμοί ομάδας καλλιτεχνών σε δημόσιους χώρους) υπό την καθοδήγηση της Αποστολίας Παπαδαμάκη.

Το 2012 προσκλήθηκε από τον Wim Vandekeybus να συμμετάσχει στο πρώτο μηνιαίο ερευνητικό πρόγραμμα της Ultima Vez στις Βρυξέλλες (Βέλγιο) πάνω στον χορό και το θέατρο και τον Φεβρουάριο του 2016 προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο master class για νέους καλλιτέχνες στα πλαίσια του φεστιβάλ «EUROPOLY» στο Kammerspiele του Μονάχου (Γερμανία).

Τέλος, διευθύνει εκπαιδευτικά εργαστήρια χορού για παιδιά και νέους σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με κεντρικότερο το πρόγραμμα Dancing To Connect, σε σχολεία της Αθήνας και της επαρχίας.


Δήμητρα Μητροπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Εμπρός και του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Το Γήρας-Ένα Χορικό» σκην. Γεωργία Μαυραγάνη (Εθνικό Θέατρο-Πειραματική Σκηνή), «Dourgouti Island Hotel» σκην. Γιώργος Σαχίνης & ομάδα όχι παίζουμε, «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σκην. Χρήστος Στέργιογλου (Bios,Φεστιβάλ Αθηνών 2014), «Γραπτά Ίχνη», σκην. Αλέξανδρος Λυκούρας (Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, Χώρος Τέχνης 14η Μέρα) «Ο Καπετάν Μιχάλης» του Ν. Καζαντζάκη, σκην. Γιώργος Κουσκουλής (Θέατρο Βαφείο), «Το Παιχνίδι της Σφαγής» του Ε. Ιονέσκο, χοροθέατρο, σκην. Δημήτρης Ζωγραφάκης/χορογραφία Όλγα Σπυράκη (Θέατρο Αλκμήνη), «Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα» του Μ. Μπουλγκάκωφ, σκην. Τάσος Δαρδαγάνης (Studio Μαυρομιχάλη), "La Commune Grecque” σκην. Σάκης Παπακωνσταντίνου (Φεστιβάλ Αθηνών 2012), «Καταλόγια» σκην. Θοδωρής Οικονομίδης (Φεστιβάλ Φιλίππων 2012, Θέατρο Κέλυφος, Ίδρυμα Μ.Κακογιάννη, Sani Festival 2011, Βρυσάκι 2010), «Ο Θρίαμβος του Έρωτα» του Μαριβώ, σκην. Μιχάλης Χατζηνικολιδάκης (Backstage Theatre Festival στο Badminton, Θέατρο Χυτήριο).

Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες «Μητριαρχία» του Νίκου Κορνήλιου (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2014), «Τρίτη» του Νίκου Κορνήλιου (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2010), “Sea happens” του Μάνου Αρβανιτάκη (1ο βραβείο στο 48 hour Film Festival, Short Film Corner του Φεστιβάλ των Καννών 2010) και στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη.

Είναι βοηθός χορογράφου της Πατρίσιας Απέργη της ομάδας χορού «Αερίτες» στις παραστάσεις “Planites” (Modul Dance Program 2013-2014), “Era poVera” (Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 2012) “The Manifest of the Other” (Ochrid Festival, FYROM 2010), “dopa!” (Les Hivernales, Avignon 2013, Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 2011, Ίδρυμα Μ.Κακογιάννη, 14η Biennale Σκοπίων 2009,κ.α.).


Sancho 003

Sancho 003 είναι το τρίο των Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή) και Σωτήρη Ντούβα (τύμπανα). Δημιουργηθήκαν την άνοιξη του 2007. Το 2009 κυκλοφορήσαν με το ανεξάρτητο label QUETEMPO την πρώτη τους δουλειά με τίτλο “We Buy Gold”. Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, video dance festival 2008, festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους ERASERS στην παράσταση WAVE για το φεστιβάλ Αθηνών 2010, επίσης έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις «ένα ακόμα και φύγαμε» φεστιβάλ Φιλίππων 2010, “to lose lautrec” ΚΘΒΕ 2010 της ομάδας χορού SINEQUANON. Μέσα στο 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους με τίτλο "Muzga". Οι Sancho 003 παράγουν ηλεκτρο-ακουστικά ηχοτοπία χρησιμοποιώντας την τεχνική του looping σε όλες τους τις συνθέσεις, που είναι αποκλειστικά οργανικές.


Νίκος Βλασσόπουλος

Ο Νίκος Βλασσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε διεύθυνση φωτογραφίας στην σχολή της Ευγενίας Χατζήκου. Έχει εργαστεί σε αρκετές παραγωγές στην τηλεόραση και το σινεμά.

Από το 2000 εργάζεται ως σχεδιαστής φωτισμών σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Δουλειές του έχουν παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και του Ηρωδείου, στο Εθνικό Θέατρο, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο ΚΘΒΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Κακογιάννη, στο Θέατρο Τέχνης, στο Φεστιβάλ Αθηνών, κ.α.

Επίσης, δουλειές του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα θέατρα και φεστιβάλ του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων: Théâtre de la Ville/Παρίσι, Théâtre Saint- Gervais/ Γενεύη, The Place/Λονδίνο, Biennale de la dance/Λυών, Hellerau/Δρέσδη, NRW Tanzhaus/ Ντίσσελντορφ, CND/ Παρίσι, Hivernalles/ Αβινιόν, κ.α.


Άρτεμις Φλέσσα

Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν. Σαν ηθοποιός έχει δουλέψει σε παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, του Φεστιβάλ Αθηνών, του Εθνικού Θεάτρου, του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ.α. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σαν σκηνογράφος και ενδυματολολόγος. Έχει κάνει τα σκηνικά και τα κοστούμια για τις παραστάσεις: "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" και "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες" (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία Κ. Φλέσσα), "Η Ιστορία του Κοντορεβυθούλη αλλιώς" και "Η Αλίκη είχε αρχίσει να βαριέται." ( Θέατρο Κινητήρας, Σε σκηνοθεσία ομάδας Τσόκαρα), "Ο Έφορος και οι Κόρες" (Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Κ.Φλέσσα), "Γραπτά Ίχνη" ( Χώρος Τέχνης 14η Μέρα, σε σκηνοθεσία Α. Λυκούρα), "Όχι Αθώος πια" (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, "Το Γήρας" (Πειραματική Σκηνή Εθνικού Θεάτρο και "Οι αναστατώσεις του νεαρού οικότροφου Τέρλες" (Θέατρο Πόρτα" σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη.


Εισιτήριο:

7€ Κανονικό
5€ Συμμετέχοντες των Εργαστηρίων / Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ ΑμεΑ

**Για να παρακολουθήσετε και την παράσταση «WAKE» το ίδιο βράδυ, το ενιαίο εισιτήριο είναι 10€ και 7€ αντίστοιχα.