syndram

ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
SYNDRAM dance co. – ΧΡΥΣΗΙΣ ΛΙΑΤΖΙΒΙΡΗ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 21:30

Το αδιέξοδο της χώρας κι ο τρόπος με τον οποίο αποτυπώνεται στην ανθρώπινη ψυχή, αποτελούν αφετηρία έμπνευσης για τη χορογράφο Χρυσηίδα Λιατζιβίρη και την ομάδα της SYNDRAM. Στην παράσταση «Εύθραστο Τίποτα», επιχειρούν ένα χορευτικό πέρασμα από το «εγώ» στο «εμείς» θυμίζοντας μας ότι δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει, αλλά ο τρόπος που επιλέγεις να το «κουβαλάς». Με άλλα λόγια, το ερώτημα που πλανάται γύρω από τον σύγρονο «εύθραυστο» άνθρωπο και γύρω από την εν λόγω χορευτική πρόταση, είναι η «μετακόμιση» από το σκοτεινό «εγώ» σε ένα πιο φωτεινό «εμείς»....
Τέσσερα πρόσωπα-χορευτές τελούν στην κυριολεξία υπό μετακόμιση. Ένα σπίτι υπό μετακόμιση και οι ψυχές όσων κατοίκησαν σε αυτό μετέωρες. Το φορτίο της ζωής στοιβαγμένο σε κούτες που πρέπει να κουβαλήσουν με διαφορετικό άραγε τρόπο ο καθένας.....;
Τέσσερις άνθρωποι σε ένα τώρα που όλα μοιάζουν υπό αίρεση και αυτοί σε μια κατάσταση επαναπροσδιορισμού, αλλαγής, απορίας, νέων αποφάσεων. Θα βρουν διέξοδο ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ή μήπως θα επιλέξουν τη φυγή;
Το «Εύθραυστο τίποτα» αναδεικνύει την παρανοϊκή καθημερινότητα στην οποία ζούμε. Μια καθημερινότητα με μπερδεμένα αιτήματα και μπερδεμένες εκκλήσεις. Τα σώματα και οι ψυχές ψάχνουν τη ζωή, έτσι όπως αυτή παραπαίει στα καρέ της συνήθειας, αναζητώντας μικρές χαραμάδες για να μπει λίγο φως. Κάποιες φορές το φως αυτό τυφλώνει, κάποιες λυτρώνει. Χρειάζεται άραγε αναζήτηση άλλης «γης» και αμπαλάρισμα του DNA μας; Ή μήπως η λύση κρύβεται στην κατάλυση του εγώ μας και στον επαναπροσδιορισμό του υποκειμένου στο «εμείς»;
Οι τέσσερις χορευτές πλάθουν εύθραυστα το τίποτα...υπογραμμίζοντας το εύθραυστο της ζωής μας....σε ένα χορευτικό σύνολο που θέλει να μιλήσει για τις ανησυχίες του σύγχρονου ανθρώπου.

Σύλληψη-Χορογραφία : Χρυσηίς Λιατζιβίρη
Δραματουργική επεξεργασία-Σκηνοθετική επιμέλεια: Κλεάνθης Κόκκορης
Μουσική επιμέλεια : Κ aL
Μουσική διαμόρφωση : Κ aL , Παναγιώτης Κλίμης
Φωτισμοί : Θωμάς Οικονομάκος
Φωτογραφίες : Ελπίδα Τέμπου
Προωθητικά βίντεο : Διονύσης Τσαφταρίδης

Χορεύουν: Χρυσηίς Λιατζιβίρη , Σοφία Κυριαζίδου, Ελένη Λαγκαδινού, Κωνσταντίνος Ρίζος

Trailers:

https://youtu.be/-ybZa36xlj8
https://youtu.be/tF2DvFx-kHE

Βιογραφικά:

ΛΙΑΤΖΙΒΙΡΗ ΧΡΥΣΗΙΣ
Χορογράφος – Χορεύτρια – Καλλιτεχνική διευθύντρια της SYNDRAM dance co.

Η Χρυσηίς Λιατζιβίρη είναι χορεύτρια, χορογράφος, καλλιτεχνική διευθύντρια της SYNDRAM dance co. (μέλος του Σωματείου Ελλήνων χορογράφων) και δασκάλα σύγχρονου χορού. Σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου και συνέχισε τη σπουδή της στο χορό παρακολουθώντας σεμινάρια release technique, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας στο εξωτερικό (Γερμανία, Ολλανδία) με δασκάλους όπως: I. Aspillaga, D. Zambrano, N. Verdoorn, S. Wookey, L. Steiner, A. Mora, K. Johnson, K.Wachter, W.Vandekeybus, H. Horn, R. Maliphant, J. Lepore, K. Koegel, C. Parkinson, D. Hernandez, Δ. Κόκκινο..
Έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια και χορογράφος σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, της Εθνικής Λυρικής σκηνής και του Φεστιβάλ Αθηνών υπό την καθοδήγηση σκηνοθετών όπως: Β.Παπαβασιλείου , Γ. Ιορδανίδης, Β. Νικολαΐδης, Σ. Ευαγγελάτος, Κ. Ρουγγέρη, E. Gramms, Ν. Χαραλάμπους.
Επίσης ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους χορογράφους όπως: Ε. Πίττα, Π. Γάλλιας, Γ. Μπαγουρδής, Α. Ιγνατίου, Ι. Σιδέρης , Ε. Γκασούκα, F. Mazuchelli, A. Knust, Κ. Κοσμίδης, Κ. Ανδριοπούλου.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη χορογραφία το 2007 και έκτοτε έχει χορογραφήσει:
Ταρτούφος (Θέατρο του Νέου Κόσμου - σκην. Κ. Μάρκελλος),
Χρόνος παλιός…Ο ουρανός κατακόκκινος (Θέατρο Αργώ- σκην. Τ. Λιατζιβίρης)
Άσκηση φαντασίας (Εθνικό θέατρο – σκην.Κ Ευαγγελάτου )
Ιλιάδα (σκην. Κ.Μεγαπάνος)
Θεσμοφοριάζουσες (σκην. Ν. Χαραλάμπους) ,
Ερωτευμένη νεκρή (Αμφιθέατρο – σκην. Κ. Ευαγγελάτου) ,
Τομ Σώγερ (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης – σκην. Ι. Σιδέρης) ,
Orlando furioso (Εθνική Λυρική Σκηνή – σκην. Μ. Γυπαράκη) ,
Από την όπερα στο μιούζικαλ (Πολύμνια – σκην.Κ.Παπαιωάννου) ,
Συνταγματάρχης πουλί (Θέατρο Κνωσσός – σκην.Λ.Τσάγκας) ,
Η συνοδός (Πάνδημως Ηώς - Δ.Χατούπη – σκην.Δ.Κωνσταντινίδης) , κ.α.
Το 2006 ιδρύει την ομάδα χορού FAREWELL και παρουσιάζει την ομώνυμη παράσταση στην πρώτη Βαλκανική σύναξη τεχνών στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του ΟΠΕΠ και του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και στο φεστιβάλ χορού του Σωματείου Ελλήνων χορογράφων στο θέατρο Αργώ στην Αθήνα. Για τη συγκεκριμένη παραγωγή επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Το 2007 δημιουργεί τη SYNDRAM dance co. της οποίας είναι καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος των παραστάσεων: PARTY, PHOTO FINISH, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΙΣΜΗΝΗ, GO.SO.LO., ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ (σε συνεργασία), FOS (work in progress), ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Με αυτές τις παραγωγές έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ χορού του ΣΕΧ, σε φεστιβάλ δήμων της Ελλάδας, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και εορτασμούς (100 χρόνια από τη γέννηση του Γ.Ρίτσου κ.α.), στο φεστιβάλ DANCE DAYS 4 και έχει επιχορηγηθεί από κρατικούς και άλλους φορείς (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ά.).
Το Σεπτέμβρη του 2012 της ανατέθηκε να χορογραφήσει την τελετή έναρξης του 13ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων που έλαβε χώρα στο Βόλο σε συνεργασία με το δήμο Βόλου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου και την FINA (παγκόσμια ομοσπονδία κολύμβησης).
Έχει διδάξει σύγχρονο χορό στο Καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα, στην Κρατική σχολή Ορχηστικής τέχνης και στη Δραματική σχολή Δήλος της Δ. Χατούπη.
Έχει επίσης παραδώσει σεμινάρια σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και performance, σεμινάρια για ηθοποιούς και διαλέξεις για το χορό σε συνεργασία με τους εξής χώρους:
Φφεστιβάλ DANCE DAYS 4, στούντιο Χώρος (πρώην Μέτση), Artistic studio, Omadance studio (P. Tavernier), School of dance, Επαγγελματική σχολή χορού Άννας Πέτροβα, Θέατρο στον Κύβο (Κ.Κοσμιδή), Δώρα Στράτου κ.α.
Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με το Υπουργείο Πολιτισμού ως ειδική εξετάστρια για το μάθημα του σύγχρονου χορού – αυτοσχεδιασμού στις εισαγωγικές, κατατακτήριες και διπλωματικές εξετάσεις για τις Ανώτερες Επαγγελματικές σχολές χορού της Ελλάδας και με το Υπουργείο Παιδείας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα (κατεύθυνση χορού 2006 & 2013).
Διδάσκει σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού της Β. Μαρούλη, στο HOPA (ΙΕΚ χορού Αξία), στο στούντιο Χώρος και στη σχολή χορού της Ο. Στεφανίδου. Έχει παρακολουθήσει επί σειρά ετών σεμινάρια υποκριτικής και capoeira, tai chi, yoga, jazz.


ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Σκηνοθέτης - Ηθοποιός

ΣΠΟΥΔΕΣ
- Φοιτητής του Ελληνικού ανοιχτού Πανεπιστημίου του τμήματος «Ελληνικός Πολιτισμός».
- Αριστούχος απόφοιτος της ανώτερης δραματικής σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.
- Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου.
- Απόφοιτος Πρότυπου Δημοσθένειου λυκείου Παιανίας.

ΘΕΑΤΡΟ
- 2014: ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, Χώρος τέχνης 14η Μέρα & Dance days 4 Chania (Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού) σκηνοθετική επιμέλεια της προαναφερθείσας παράστασης της ομάδας χορού Syndram (χορογραφία: Xρυσηίς Λιατζιβίρη)
- 2012: FOS, Θέατρο στον κύβο σκηνοθετική επιμέλεια στην performance FOS της ομάδας χορού Syndram (χορογραφία: Xρυσηίς Λιατζιβίρη)
- 2010: GO.SO.LO Θέατρο ΗΒΗ, Φεστιβάλ χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, σκηνοθετική επιμέλεια της προαναφερθείσας παράστασης της ομάδας χορού Syndram (χορογραφία: Xρυσηίς Λιατζιβίρη)
- 2009: ΙΩΒ Θέατρο Μείζονος Ελληνισμού, σκην.: Σταύρος Τσακίρης
- 2009: ΙΣΜΗΝΗ (Γιάννη Ρίτσου) σκην.-χορ.: Χρυσηίς Λιατζιβίρη, ομάδα χορού Syndram, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των δήμων Κηφισιάς και Κορυδαλλού
- 2008: ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΟΒΟΣ, Δη.Πε.Θε Αγρινίου, σκην.:Στρατής Πανούριος
- 2008: ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σκην.: Θόδωρος Εσπίριτου
- 2007: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Πολυχώρος Νέου Κόσμου, σκην.: Κωστής Καπελώνης
- 2006: ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ… Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Ρουμανίας- Βουκουρέστι, σκην.: Νίκος Μπουσδούκος, Η παράσταση απέσπασε το 1ο Διεθνές Βραβείο κίνησης
- 2006: ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, Χώρος Θεατρικών Εκδηλώσεων Δήλος, σκην.: Ισίδωρος Σιδέρης
- 2005: ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Φεστιβάλ Δήμου Αθήνας, σκην.: Ισίδωρος Σιδέρης

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
- 2008: CAPTAIN DALLAS IS DEAD σκην.: Δημήτρη Τσατσούλη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
- Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
Με τους: Δ. Παναγιωτάτο, Ν. Γραμματικό, Ν. Χούρσογλου
- Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΤΡΕΙΔΩΝ
Με τον Κ. Γεωργουσόπουλο
- ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
Με την Μ. Θεοδωράκη
- ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
Με τον Θ. Οικονόμου
- ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Με τον Ι. Σιδέρη
- ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Με τον Π. Μέξη
- ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Με τον Δ. Ήμελλο
- ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Με τη Χ. Λιατζιβίρη


ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
Φωτιστής

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου στο Architectural Association του Λονδίνου και γλυπτικής στο Richmond College. Συνέχισε τις σπουδές του στο Royal Academy of Dramatic Art(RADA), στο τεχνικό εργαστήριο σκηνογραφίας τεχνικών σκηνής. Στο Wimbledon School of Art (University of Surrey) απέκτησε το Btec Diploma of Art and Design και ΒΑ (Ηοns) στη Σκηνογραφία.
Μέσω του προγράμματος Εrasmus παρακολούθησε το πρόγραμμα του τμήματος φωτισμού και ήχου της Θεατρικής Ακαδημίας της Φινλανδίας (V.A.S. Tampere).
Έχει κάνει σχεδιασμούς σκηνικών, κοστουμιών και φωτισμών για παραστάσεις Θεάτρου και χορού στην Μεγ. Βρετανία, Φινλανδία, Σουηδία, Τσεχία, Κροατία, Ελλάδα και Κύπρο.
Διδάσκει Σκηνογραφία και Φωτισμούς στη Δραματική σχολή «Αρχή» και στην Κρατική σχολή ορχηστικής τέχνης. Έχει διδάξει το μάθημα του Θεατρικού φωτισμού στο Πανεπιστημιο της Σμύρνης, στο τμημα Αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακήσμησης. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Ανώτατη σχολή καλών Τεχνών της Αθήνας .
Έχει δώσει διαλέξεις για τη δουλειά του στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (ΗΠΑ), στο διεθνή περιβαντολλογικό συνέδριο για την εκπαίδευση στο Μόντρεαλ (Kαναδά), Τορίνο (Ιταλία), Μπαλί (Ινδονησία), Ευγενίδιο Ίδρυμα.
Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Σκηνογράφων (1998-2001) και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Μετέχει από το 2005 στο διεθνές πρόγραμμα kid’s Guernica.


K aL
Μουσικός επιμελητής

Μουσικός παραγωγός-Δημιουργία μουσικών προγραμμάτων μέσω H/Y.
Έχει συνεργαστεί ως μουσικός παραγωγός με χώρους μουσικών εκδηλώσεων (Dom, Pica Pica, Orange, Emphasis, Blue κ.ά.) και με ραδιοφωνικούς σταθμούς και djs διαφόρων ειδών μουσικής.
Έχει κάνει τη μουσική επιμέλεια & διαμόρφωση για παραστάσεις θεάτρου και χορού («Μετά τη βροχή», «Party», «Farewell», «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν», «Η τελετή», «Photo finish», «Περιμένοντας τον Γκοντό», «Go.So.Lo» , «Χρόνος παλιός…Ο ουρανός κατακόκκινος» κ.ά.)


ΕΛΕΝΗ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ
Xορεύτρια

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Απόφοιτη Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής «Άννα Πέτροβα» και του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος διπλωμάτων Advanced 2 diploma της Royal Academy of dance, Advanced 2 diploma modern theater, ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing) και Diploma in Dance Instruction για διδασκαλία χορού σε παιδιά. Διδασκαλία σύγχρονου, κλασικού και μοντέρνου χορού σε παιδιά και εφήβους/ Σύμβουλος κίνησης σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Παρακολούθηση σεμιναρίων με τους:
• DV8 Phisical Theatre, David Zambrano (Flying-Low και Passing-through Dance Techniques), Hofesh Shechter dance company, “Fighting Monkey” Technique-Rootlessroot Dance Company, “Richard Alston Dance Company, Pat Catterson (χορογραφία και ρεπερτόριο της Yvonne Rainer), Anton Lachky (Les Slovaks Dance Collective), Ann Cooper Albright (Contact improvisation), William Forsythe Dance Company, Πατρίσια Απέργη, Aerites dance co., Στέλλα Ζάννου, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Τάσος Καραχάλιος, και άλλους.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ/ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
• Λάζου Πατρίτσια, Χ. Μανταφούνης, Μαρμαρινού Μάρω, Κοσμόπουλος Κοσμάς, Χρυσηίς Λιατζιβίρη, Αιμίλιος Αράπογλου, Ολυμπία Καπάτου, Paul Blackman, Jozef Frucek, Λίντα Καπετανέα, Α. Κανελλοπούλου, Χριστίνα Γουζέλη, Ιωάννα Τουμπακάρη, Γιώργος Κοτσιφάκης κ.ά.
• yoga, pilates, πολεμικές τέχνες (capoeira, tae kwon do), ενόργανη, ακροβατικά, ακροβατικά πανιά, ακροβατικό στεφάνι, μαθήματα θεάτρου, υποκριτικής.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
• Syndram dance co. (Χρυσηίς Λιατζιβίρη), “Εύθραυστο Τίποτα” Μάρτιος 2014, Χώρος τέχνης 14η Μέρα/ φεστιβάλ Dance Days Chania Ιούλιος 2014
• Luna Park dance co. (Κοσμάς Κοσμόπουλος) 13ο φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης, Ιούνιος 2014 / Κρήτη Ιούλιος 2014
• “We shall run”, Yvonne Rainer (με την Pat Catterson), ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ (Φεστιβάλ Καλαμάτας 2012)
• Performance DOBEDOBEDO (καλλιτεχνική επιμέλεια: Τζένη Αργυρίου, Σοφία Μαυραγάνη, 2012)
• «Emotions”, 11ο φεστιβάλ χορού σωματείου Ελλήνων χορογράφων (χορογραφία Άννα Πέτροβα)
• 2o Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, Τεχνοπόλης 2013 , “Circo de Munecas” (ακροβατικά πανιά)
• Μαρμαρινού Μάρω (Θέατρο Κνωσός, 2012)
• “ Το Έκτο Πάτωμα”, σκηνοθεσία Αγγέλας Καζακίδου, θέατρο Μελίνα Μερκούρη (2013)
• Πατρίτσια Λάζου (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 2010)


ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Χορεύτρια

ΣΠΟΥΔΕΣ:
2004: Αποφοίτηση ΤΕΕ Νοσηλευτικής, Κοζάνη.
2005: Εκπαίδευση στην τραυματολογία, ΙΕΚ Κοζάνης – Πρακτική στο Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης
2006-2010: Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο γαλλικό σύστημα κλασικού μπαλέτου με τον Daniel Lommel
2006-2010: Εκπαίδευση με τη Ρούλα Κουτρουμπέλη στο σύγχρονο και τον αυτοσχεδιασμό
2006-2010: ISTD μοντέρνου Intermediate, advance
2011: Εκπαίδευση στη σχολή Base Training στο Pilates Matwork

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ :
2009 -2010: Κύκλος τριών σεμιναρίων με θεματολογία «Τεχνικά Σύγχρονου Χορού». Με τον χορογράφο ΦΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2010-2011: Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού με τη ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΛΙΑΤΖΙΒΗΡΗ
2011 : Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ & ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
2008: Συμμετοχή σε χοροθεατρική παράσταση του Simon Patroclo «Το όνειρο ενός γελοίου» Ντοστογιέφσκι
2009: Παρουσίαση με τη Ρούλα Κουτρουμπέλη «Τα τέσσερα στοιχεία»
2009: Συμμετοχή στην ελληνική σειρά «Μίλα μου βρώμικα», στο 7ο επεισόδιο, με χορογράφο τη Μαρκέλλα Μανωλιάδη
2009: Φωτογράφιση στο «Ε» της Ελευθεροτυπίας με θέμα «Ο χορός και το ταξίδι»
2010: Συμμετοχή στο 9ο φεστιβάλ χορού, στο θέατρο ΡΟΕΣ με την ομάδα χορού «Meta – Morphosis Dance Company “Forgoten rooms 1”
2010: Συμμετοχή με την ομάδα χορού «Περιηγητές» στο έργο «Εντολές μ.Χ.».
2010: Συμμετοχή στην παράσταση του Φώτη Νικολάου «Βαλς».
2011: Συμμετοχή στη χοροθεατρική παράστασης "Έλα" της Χρυσηίδας Λιατζιβίρη SYNDRAM dance co.
2012: Συμμετοχή στην performance Fight Our Selves της Χρυσηίδας Λιατζιβίρη- SYNDRAM dance co. στο Θέατρο στον Κύβο
2014: Συμμετοχή στη χοροθεατρική παράσταση «Εύθραστο Τίποτα» της Χρυσηίδας Λιατζιβίρη - SYNDRAM dance co., στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα και στο Διεθνές φεστιβάλ χορού DANCE DAYS 4 CHANIA

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ:
2009-σήμερα: Δασκάλα σύγχρονου χορού στην σχολή Μαρίας Κρούσου
Δασκάλα Pilates σε σχολές χορού.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΙΖΟΣ
Χορευτής

Ο Κωνσταντίνος Ρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην «Ορχηστική και Δημιουργικό Χορό» και συνέχισε τις σπουδές του στην επαγγελματική σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη. Είναι δάσκαλος του Contact Improvisation και κάτοχος της μαύρης ζώνης της πολεμικής τέχνης του Judo.
Ως χορευτής έχει συνεργαστεί με τις ομάδες χορού PELMA-Λία Χαράκη (Κύπρος), ΜΑΝ-Άρτεμις Λαμπίρη, Present Bodies-Τέτη Νικολοπούλου, Χριστίνα Κλεισιούνη, Τίμος Ζέχας, Α ΚΙΝ-Μαρίνα Μαυρογένη, ΜΕΤ’ΕΜΠΟΔΙΩΝ-Μαρουσώ Καραλέκα.
Από το 2011 συνεργάζεται με την ομάδα σύγχρονου χορού Αερίτες της χορογράφου Πατρίσιας Απέργη με την οποία έχει χορέψει στην παράσταση “Era poVera”, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 2012, καθώς και στην παράσταση “Planites” η οποία έχει παρουσιαστεί σε θέατρα της Ευρώπης, υπό την αιγίδα του Module Dance.
Αυτή την περίοδο χορεύει στην ομάδα SYNDRAM της Χρυσηίδας Λιατζιβίρη στην παράσταση «Εύθραυστο Τίποτα».
Ο Κωνσταντίνος Ρίζος είναι ιδρυτής της ομάδας INSIDE NOISE.

Εισιτήριο:
7€ Κανονικό
5€ Συμμετέχοντες των Εργαστηρίων / Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ ΑμεΑ

**Για να παρακολουθήσετε και την παράσταση «Κυριακή» το ίδιο βράδυ, το ενιαίο εισιτήριο είναι 10€ και 7€ αντίστοιχα.