Ρεσιτάλ από τους KTC (KammerTanz Coop)
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/7 – ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΡΟΥ – ΩΡΑ: 22:00

13

Συντελεστές : Αμαλία Κοσμά, Pierre Magendie, Αντώνης Σπορίδης
Διάρκεια : 60 λεπτά

- Ρε, πήγες στους Κεϊ Τι Σι;
- Τι, αυτά με το κοτόπουλο πανέ;
- Όχι ρε, τους ΚΤC, ΚammerTanz Coop, ομάδα είναι, κάνουν παραστάσεις.
- Τίποτα καλό;
- Ρε, ντάξει, δίνουνε ρεσιτάλ.
- Τραγουδιού;
- Όχι, χορού. Αλλά τραγουδάνε επίσης, σαν ποτπουρί είναι. Έχει και μπλαμπλά έτσι ωραίο αλλά πιο πολύ χορό κάνουνε.
- Μπαλέτο;
- Όχι ρε! Αν και έχει λίγο, αλλά πιο πολύ σύγχρονο.
- Ωχ.
- Έλα τώρα, κερνάνε σφηνάκι...
- Ε τώρα μιλάμε. Έχει ιστορία και τέτοια;
- Μπα. Καλά, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά είναι όλα μπλε. Πήγαινε, έχει πολύ πλάκα.
- Πλάκα; Έχεις ξαναγελάσει εσύ σε παράσταση χορού;

Το ρεσιτάλ είναι ένα είδος παράστασης όπου ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης επιστρέφει στα έργα που υπήρξαν σταθμοί της καριέρας του μέσω μιας ελεύθερης σύνθεσης όπου εναλλάσσονται στιγμές βιρτουόζικης εκτέλεσης και εξομολόγησης προς το κοινό.
Αυτό το Ρεσιτάλ παίζει με τους κώδικες και τους κανόνες ενός τέτοιου σόου και χρησιμοποιεί μία παράλογη αφήγηση που συνδέει σκηνές άσχετες μεταξύ τους ώστε να πλάσσει έναν καινούργιο κόσμο, μια καινούργια πραγματικότητα.

Η KammerTanz Coop ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2011 από τη Χριστίνα Καραγιάννη και τον Pierre Magendie με σκοπό να απασχολεί άνεργους χορευτές και να διασκεδάζει φέρνoντας κάτι καινούριο στο ελληνικό χορευτικό τοπίο. Τον Φεβρουάριο του 2012 παρουσιάστηκε στους Frown Tails η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, Ποτπουρί, ένα τρίπτυχο πρωτοτύπων κομματιών: Samantha+Kenny, Die Welle, και τελευταίο Ζόμπι, ένα χορευτικό διάλειμμα εμπνευσμένο από τις δημόσιες υπηρεσίες, το οποίο είχε ήδη παρουσιαστεί στο New Creators’ Fest του Perfect Massin το Νοέμβρη του 2011. Το Ρεσιτάλ ήδη παρουσιάστηκε το 2013 στην Αθήνα (όλο τον Ιανουάριο στο Frown, συν μία εμφάνιση στο 4 days stand queer festival και το Μάιο στo Εμπρός) ενώ παράλληλα ετοιμάζουν νέα πρότζεκτ (το σόλο Πλέημπακ και το κουαρτέτο Mayday).

Δείτε το τρέιλερ εδώ: https://vimeo.com/56224365

Εισιτήριο :
8€ Κανονικό
6€ Συμμετέχοντες των Εργαστηρίων / Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ ΑμεΑ

**Για να παρακολουθήσετε και την παράσταση «'Plus aut minor Duo'/BetWeen» το ίδιο βράδυ, το ενιαίο εισιτήριο είναι 10€ και 8€ αντίστοιχα.